Sinema

2 yıl aradan sonra ünlü oyuncu Demet Akbağ yeniden sinema perdesinde!

Demet Akbağ yepyeni sinema projesi ile sinemaya merhaba diyor. 2015 yapımı Nadide Hayat adlı ses getiren filminin ardından ilk kez bir sinema projesinde yer alacak olan Demet Akbağ’ın rol arkadaşları da belli oldu. Bir süredir merakla beklenen projenin detayları ortaya çıktı.

Yeni bir film çekeceklerini bir süre önce dile getiren Demet Akbağ ve Murat Şeker’in sinema filmlerinin adı açıklandı: “Görevimiz Tatil”. Bir aile komedisi olan filmin kadrosu da netleşti! Eğlenceli ailenin annesini Demet Akbağ oynarken,  eşini de Zafer Algöz’ün canlandıracağı belirtildi.

Sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının iki ünlü ismini ilk kez biraraya getiren proje, SugarWorkz ve TAFF ortak yapımı. Filmin senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’ye ait. Murat Şeker’in yönetmenliğiyle çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan film, 2018 yılında seyirciyle buluşacak.

Demet Akbağ Filmografi

  VİZYON TARİHİ FİLM GİŞE
1 1987 DAVACI  
2 2001 VİZONTELE 3.308.120
3 2003 VİZONTELE TUUBA 2.894.802
4 2004 NEREDESİN FİRUZE 1.064.162
5 2005 ORGANİZE İŞLER 2.618.244
6 2008 O… ÇOCUKLARI 713.840
7 2010 EYYVAH EYVAH 2.459.815
8 2011 EYYVAH EYVAH 2 3.947.988
9 2012 KURTULUŞ SON DURAK 583.880
10 2013 HÜKÜMET KADIN 1.530.071
11 2013 HÜKÜMET KADIN 2 1.530.071 
12 2014 EYYVAH EYVAH 3 3.414.212
13 2014 KIŞ UYKUSU 304.782
14 2015 NİYAZİ GÜN DÖRT NALA 994.016
15 2015 NADİDE HAYAT 777.834

Zafer Algöz Filmografi

  VİZYON TARİHİ FİLM GİŞE
1 1997 AĞIR ROMAN 873.833
2 1999 DURUŞMA 295.732
3 1999 SALKIM HANIMIN TANELERİ 357.467
4 2005 O ŞİMDİ MAHKUM 205.845
5 2006 SINAV 1.161.226
6 2006 UMUT ADASI 18.927
7 2008 A.R.O.G 3.707.086
8 2009 UMUT 231.312
9 2009 YAHŞİ BATI 2.323.061
10 2011 DEDEMİN İNSANLARI 1.204.183
11 2012 UZUN HİKAYE 725.518
12 2014 PEK YAKINDA 2.187.278
13 2014 TUT SÖZÜNÜ 12.103
14 2015 ALİ BABA VE YEDİ CÜCELER 1.828.311
15 2016 KAÇMA BİRADER 332.582

Murat Şeker Filmografi

  VİZYON TARİHİ FİLM GİŞE
1 2006 2 SÜPER FİLM BİRDEN 26.130
2 2007 PLAJDA 214.465
3 2008 TÜRK GİBİ BAŞLA ALMAN GİBİ BİTİR  
4 2008 AŞK TUTULMASI 370.943
5 2009 AŞK GELİYORUM DEMEZ 242.391
6 2010 ÇAKALLARLA DANS 244.044
7 2012 ÇAKALLARLA DANS 2:HASTASIYIZ DEDE 929.739
8 2013 HAYAT SANA GÜZEL 55.312
9 2013 ARKADAŞIM MAX 101.428
10 2014 ÇAKALLARLA DANS:SIFIR SIKINTI 1.666.330
11 2016 DELİ ORMANLI 149.010
12 2016 ÇAKALLARLA DANS 4 1.351.247
Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı