28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu için Arsenal ile sözleşme feshi konusunda görüşmeler yapıldığı ve Pepe’ye oldukça cömert bir teklif sunulduğu öğrenildi. Bu teklifin imza parasını da kapsadığı iddia ediliyor.
Beşiktaş, Nicolas Pepe’nin serbest oyuncu statüsüne gelmesini bekliyor. Geçen sezonu Fransa’da Nice takımında kiralık olarak geçiren Pepe, 2017 yılında Lille’den 80 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.
Alex Oxlade Chamberlain’de Beşiktaş’ın Gündeminde
Öte yandan İngiliz Sky Sports, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, İngiltere’de bir otelde Liverpool’dan ayrılan Alex Oxlade-Chamberlain ile görüştüğünü bildirdi. Beşiktaş, uzun süredir İngiliz yıldızı ikna etmeye çalışıyordu ve Chamberlain’in ABD ve Suudi Arabistan liglerinden de teklifler aldığı belirtildi.
Beşiktaş’ta Roberto Pereyra ile ilgili ise belirsizlik devam ediyor. Kulüp, Türkiye’de forma giymeye halen soğuk bakan Pereyra’ya kesin bir yanıt almak için iki gün süre verdi.