Magazin

Cemil İpekçi’den çok konuşulacak açıklamalar: “Ağzımızı açsak Türkiye karışır!”

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Posta’dan Oya Çınar’a ilginç açıklamalrda bulundu. “Allah inancım var ama din kavramını kabul etmiyorum. İmam tanımam, hoca tanımam” diyen İpekçi, “Hayatım konuşmasalar bile onlar yine ortada. Görünürler. Bir de hiç görünmeyen, çok yüksek makamlarda, çok zengin olup evli ve dört çocuk yapmış olanları var. Allah vermeye, o konuda bir ağzımızı açsak zaten Türkiye karışır.” diye konuştu. İşte, Cemil İpekçi’nin flaş açıklamaları…

CEMİL İPEKÇİ’DEN SİVRİ AÇIKLAMALAR

Cemil İpekçi, dikkat çeken röportajında geçmişte iki kez AKP’ye oy verdiğini ve Gezi olayları sırasında gönlünün kırıldığını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki yıl daha görevine devam etmesi gerektiğini ifade eden İpekçi

“Başta iki kez Ak Parti’ye oy vermiştim, alternatif yoktu çünkü. Sonra Gezi’de gönlüm kırıldı, kestim. Ama bugün bakınca Tayyip Bey’in en azından daha iki yıl bu ülkenin başında olması lazım diyorum. Çünkü geri kalan liderlere bakınca hiçbirinin bu ülkeyi ayağa kaldıramayacağını görüyorum. Daha beter yerin dibine götürebilirler. Yani kısacası şu anda oy vermiyorum ama başka bir lider de göremiyorum, keşke görebilsem. O yüzden yetmez ama evet.” şeklinde konuştu.

İPEKÇİ: “BİR AĞZIMIZI AÇSAK TÜRKİYE KARIŞIR”

“Türkiye’de eşcinseller bunu açık bir şekilde yaşasa da bu konuda sizin gibi açık bir şekilde konuşmuyor. Sizce neden?” sorusuna da İpekçi’nin yanıtı şu oldu:

Medyabey

Medyabey.com medyayı daha çok da TV ve yerli dizileri odağına alan bir mecradır. Sitemizde dizi haberlerine, dizi eleştiri ve yorumlarına da ağırlıklı olarak yer verilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu