Bir dönem ekranlarda yer alan ünlü televizyon habercisi ve haber spikeri Hakan Aygün’den ilginç hamle… Aygün’ün televizyon kanalı satın aldığı haber veriliyor.
Hakan Aygün’ün Mavi Karadeniz TV’yi aldığı ortaya çıktı.Yeniçağ’da yer alan habere göre; Aygün, Beykoz’da bulunan kanalı Nişantaşı’na taşıyarak sosyetenin tam ortasından yayına başladı.
HAKAN AYGÜN KİMDİR?
Gazeteci ve program yapımcısı Hakan Aygün birçok gazetede çalıştı. Ayrıca sunuculuk ve köşe yazarlığı yaptı. İlk olarak 1986 yılında meslek hayatına atılan Aygün, 2013 yılında Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.
Hakan Aygün 29 Ekim 1962 Giresun doğumlu. Mesleğe 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesi’nde başladı. 1991’de Aktüel Dergisi’ne geçti. Daha sonra Milliyet Gazetesi’nde yer aldı. Ardından HBB’ye ve daha sonrasında da Show TV’ye geçti.
1996 yılında Star TV’de Gece Hattı Programı’nı 1998 yılı Nisan ayına kadar sürdürdü. 1999 yılında atv’de Ali Kırca ekibinde Kahvaltı Haberleri’ni bir yıl kadar sundu. Daha sonra Takvim Gazetesi’nde köşe yazarlığına başlayan Aygün, Ufuk Güldemir ve Serfinaz Ergün ile birlikte Haberturk.com adlı güncel haber sitesinin kurucuları arasında yer aldı.
2000 yılında Kanal 6’da Ana Haber Bülteni’ni sundu. 2001 yılında Habertürk’te “Basın Kulübü” adlı programı başlattı. 2003 yılında Yarın Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2004 yılından 2007 yılı Ağustos ayı ortalarına kadar Flash TV’de Ana Haber Bülteni sunuculuğu ve haber koordinatörlüğü görevinde bulundu.
Bir süre Evet Gazetesi’nde köşe yazısı yazan Aygün, gazetenin 2006 Kasım ayında kapanmasıyla Bugün Gazetesi’nde köşe yazısı yazmaya başladı. 2009 Ekim ayında yeniden Flash TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlayan Aygün, 2010 yılı Mayıs ayında görevinden alındı. Bugün TV’de “Yuvarlak Masa” adlı programı hazırlayıp sundu.