27 yaşındaki Achilleas Poungouras, kırmızı-beyazlı forma altında görev yapmak için Sivas’a adım attı. Kulüp Başkan vekili Bahattin Eken’in de hazır bulunduğu imza töreninde, Poungouras kendisini 2 yıllığına EMS Yapı Sivasspor’a bağlayan sözleşmeye imzasını attı.
Futbol kariyerine PAOK altyapısında başlayan Achilleas Poungouras, yetenekleriyle kısa sürede dikkat çekti. PAE Veria ve Arka Gdynia gibi önemli kulüplerde de forma giyen Poungouras, son olarak Panathinaikos forması altında sahada görev aldı.
EMS Yapı Sivasspor’un yeni transferi Achilleas Poungouras, tecrübesi ve defansif yetenekleriyle takımın savunma hattına önemli bir katkı sunmayı hedefliyor. Sivasspor’un taraftarları, Poungouras’ın kırmızı-beyazlı formayla başarılara imza atacağı günleri heyecanla bekliyor.